PersoneelCompleet Labels

Personeel Compleet Team

Wij bemiddelen professionals voor tijdelijke en vaste functies binnen 3 segmenten, welke zijn ondergebracht onder de unieke PersoneelCompleet labels:

  • ICT Compleet
  • Zorg Compleet
  • Financieel Compleet

 

PersoneelCompleet onderscheid zich, doordat wij vanuit onze portefeuille elke functie binnen de labels kunnen leveren. Binnen elke branche vind U een gedetailleerd overzicht raadplegen van alle functies.

 

Ook kunnen onze Werving & Selectie Managers u ook ondersteunen in Kantoor personeel (Kantoor Compleet) en overige functies (Personeel Compleet).

 

PersoneelCompleet Diensten

De dienstverlening van PersoneelCompleet bestaat uit Uitzenden, Detacheren, Deta-vast, Werving & Selectie en Payroll. Met deze diensten biedt PersoneelCompleet oplossingen voor werkgevers en professionals op de Nederlandse arbeidsmarkt. Het maakt niet uit of u bij ons uitzendkrachten of detacheerders aanvraagt, uw huidige medewerkersbestand bij ons op de Payroll zet of uw volledige Werving & Selectie wilt uitbesteden. Als u wilt, kunnen wij zelfs de opdrachten tussen u en de voor u werkende freelancers of ZZP-ers verzorgen.

 

PersoneelCompleet kan aan elke klantvraag invulling geven, dat maakt ons compleet.

 

Zekerheid

PersoneelCompleet biedt garantie voor professionele en financiële betrouwbaarheid;

  • - ABU: De garantie voor vakkundigheid en betrouwbaarheid.
  • - VCU: Veiligheidscertificaat uitzendondernemingen.
  • - SNA NEN-4400: U bent beschermd tegen fraude, illegaliteit en financiële aansprakelijkheid.
  • - G-Rekening: Bescherming tegen financiële inlenersaansprakelijkheid.

 

Werving & Selectie Managers

De PersoneelCompleet labels worden vertegenwoordigd door gespecialiseerde en ervaren Werving & Selectie Managers van hoog niveau. Elke label heeft zijn eigen Werving & Selectie Manager, die gespecialiseerd is in uw regio en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op de lokale arbeidsmarkt. Middels een innovatieve, moderne en professionele werkwijze door gekwalificeerde Werving & Selectie Managers, streven wij ernaar om de juiste professional op de juiste plek te krijgen.

 

De Werving & Selectie Manager is de spin in het web van alle relaties, die absoluut een bijdrage kan leveren aan het succes van uw organisatie!

 

Onze Filosofie

Het geheim achter ons succes is eigenlijk heel eenvoudig: onze persoonlijke aanpak! Onze Werving & Selectie Managers zijn gedreven, ervaren en specialist op het gebied van Personeel & Arbeid. Het zijn waardevolle sleutelfiguren binnen onze organisatie, die voor uitdagingen durven te gaan en alles er aan doen om uw doelstellingen te verwezenlijken. Zij zijn resultaatgericht, transparant, enthousiast en hebben een no-nonsense mentaliteit.

Vertrouwen is een belangrijke kernwaarde in onze filosofie, het stelt onze Werving & Selectie Managers in staat om elke opdracht succesvol te voltooien. Wij lopen net dat ene stapje harder richting de oplossing.

 

Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling centraal binnen PersoneelCompleet. Onze Werving & Selectie Managers streven ernaar om de beste te zijn in hun vakgebied. PersoneelCompleet streeft dit na door te investeren in opleiding en training.

 

Kortom: PersoneelCompleet staat voor een compleet aanbod van de juiste professional, een uitdagende baan of een freelance opdracht!